dilluns, 18 de gener del 2010

LABORATORI 4 -18.01.2010-

El LABORATORI 4 l'hem dedicat a aprendre com editar un vídeo amb el programa comentat a l'entrada anterior: el Windows Movie Maker.

Ens han facilitat una imatge, un vídeo i una música i, amb aquests tres elements, hem après a editar un vídeo afegint-hi imatges i música, retallar la part desitjada o bé posar títols en un moment determinat, així com introduir translacions de les imatges.

Posteriorment hem mostrat les presentacions de Power Point mentre la resta de companys començava a fer la feina encomanada per a la pròxima sessió: modificar l'ordre del vídeo treballat avui amb el Windows Movie Maker i escurçar-ne la durada. El resultat final és aquest:




Un dels problemes observats ha estat la dificultat d'introduir el vídeo gravat particularment a la presentació abans esmentada. Una de les solucions que s'ha donat és guardar el vídeo en format .mpg.

3 comentaris:

  1. Ei crack, que ets una crack.
    Segueix així.

    Joan

    ResponElimina
  2. Capicúa, m'agrada molt l'om budista que t'has posat al teu nom, veig que a part del fons del blog tenim mooooltes coses en comú.
    Aquest blog està fet amb sentiment i professionalitat. És un prodigi de blog!!!
    un petó

    ResponElimina
  3. uooooooo!!!
    com t'ho curres nena... aixi m'agrada que et quedi la informació ben apresa jeje
    bé ja saps que moltes gràcies pels anims i que aquest dilluns que bé també m'hauras d'informar a fons sobre el que feu... ja faré una visita per aquí per posar-me al dia jeje!!!
    mua*

    ResponElimina